30 Haziran 2015 Salı

Kafamı Kurcalayan Sorunlar

Merhabalar!

-Şu son dönemde olmak isteğim en çok şey veli! Veli olmaya sanırım çok istiyorum. Bildiğiniz ebeveyn ve evet bunu ben istiyorum (demek ki her insan değişiyormuş).
Böyle bir şey yaşamadan ölmem!
Veli olup da yapmak istediğim en çok şey çocuğumu sınava götürmek. Mesela üniversite sınavına sokmak. Çok güzel bir şey lan çocuğun 3 saat boyunca sınav salonunda ecel terleri dökerken senin yapman gereken sadece okulun gölge bir yerinde gözünde gözlük ve elinde de soğuk soda ile onu beklemek. Yapman gereken tek şey bu. Bunu yaparak ebeveynlik görevini yerine getiriyorsun. Hatta ve hatta çocuğunu 3 saat boyunca hiçbir şey yapmadan (aman allahım tam benlik) bekledikten sonra çocuğun sınavdan çıkınca onunla birlikte yemek yemeye gidiyosun yada tatlı. Okula götür, gölge bir yerde bir şeyler içerek bekle sonra yemek yemeye git ve bam dünyanın en iyi velisisin! Bunu kesinlikle yapacağım.

Karınları deşen Jack
-Katiller, katillerimiz onlar olmasa ana haber bültenlerimizi kim seyrederdi ki? Onları seviyoruz, onlarla birlikte yaşamaya doyamıyoruz.
Aklımı karıştıran katillerin en başında seri katiller var. Bakın tüm seri katillerin ortak özelliği sonunda yakalanmalarıdır. Hepsi arkalarında bıraktıkları izler sayesinde yakalanırlar. Aptal lan bunlar dediğinizi duyar gibiyim ama ego böyle bir şey işte. Zekiler ya, hani çok dahiler ya, çocuklukları çok zor geçmiş ya, allahın artistleri her cinayet sonrası bi mesaj bi işaret bi bir şey bırakacaklar. Bırakma kardeşim bırakma oradan öyle yakalanıyorsun işte. Bana kalırsa bu seri katilleri sırf böyle artistlikler yapmak için cinayet işliyorlar yoksa psikolojileri senden benden iyidir yani. Hayır sırf bir not bırakmak için tüm bunları yapıyorsan yine bırak ama kimseyi öldürme mübarek insan. Bana bırak mesela. Şöyle buzdolabının üzerine. Su faturasını yatırmayı unutma cnm de mesela.

1.000.000 $ entari
-Her yıl ülkemize milyonlarca turist geliyor. Gelen turistlerinde büyük çoğunluğu da araplar oluyor. Arap turistler diğer turistlerden farklı olarak ağırlıkla alışverişe yöneliyorlar. Yani arapların gezme tozma ile çok ilgileri yok genelde kılık-kıyafet için Türkiyeyi tercih ediyorlar. Peki ama neden?
İşte bir milyon dolarlık sorumuz bu. Araplar neden kıyafet alıyorlar? Özellikle arap kadınlarının ellerinde ultra lüks giyim markalarının çantalarını görüyorum. Be arap bacım neden hiç giymeyeceğin bir elbiseye binlerce lira verirsin ki? Hayır ben hiçbir arap kadınını kot pantolon tişört kombini veya aldığı bir yazlık elbise ile birlikte görmedim. Sürekli kara çarşaflılar hayır onları çarşafın altına giyiyorsa  pes doğrusu der susarım.
Arap baharı sadece siyasi olarak geldi normalde araplar hiç bahar yaşayamadılar.

-Buradan da İranda başlayan protestolara da selam olsun!




                                                                                                               Sövgülerle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder